Arbetsdag på Predik 25 Maj 2024

Kom och delta i vår arbetsdag den 25 maj på Predikstolen! Finns intresse så fortsätter vi även den 26 maj.

Säsongen är äntligen här och vi är redo att sätta igång. Som ni vet är Predikstolen och dess klätterklippor en viktig del av Dalarnas klätterscen, drivna av klubben och dess medlemmar. Med de nya bestämmelserna från förra året välkomnar klubben förändringar och förbättringar.

Vi behöver er hjälp med att rensa leder, byta bultar och mycket mer. För att ge er bästa möjliga förutsättningar kommer vi att börja lördagen med workshops om etik kring bultning, accessfrågor och säker rensning. Detta är inte bara ett tillfälle att hjälpa till utan också att lära er nya färdigheter och kunskaper.

Våra arbetsledare Emil Skog, Daniel Johansson och Mikael Petterson kommer att guida er genom helgen. Vi koordinerar arbetet på plats men du ansvarar själv för all riggning, klättring och firning. Minimi förkunskapskrav är grundkurs klippklättring eller motsvarande.
Du medtar egen utrustning. Hjälplåsande broms typ grigri och någon form av repklämma är bra att ha men inget krav. Vi kräver dock att alla använder hjälm. Arbetshandskar är också skönt att ha.

Stålborstar och andra redskap kommer att finnas på plats. Vi bjuder på fika under helgen!

För vägbeskrivning till parkeringen, klicka här: https://maps.app.goo.gl/EhpUZGmbvjdkmqE59

För mer information om klippan och access, se vår förare här: https://www.dropbox.com/…/F%C3%B6rare%20Predikstolen…

Kontakta oss gärna på dalarnasklatterklubb@gmail.com för eventuella frågor.

Vi ser fram emot en fantastisk helg tillsammans med er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *