Klubbtävling och Fest 2019/11

Ni har väl inte missat att det blir klättertävling och klubbfest i Borlänge den 30. november? Spana in länken om du vill veta mer om tävlingen. https://www.facebook.com/events/405386570374610/

Nu har vi ordnat med lokal för klubbfesten efter tävlingen. Det blir Bergebo motionscentral strax utanför stan. Det tar 10 minuter med bil från KFUM och flera busslinjer passerar i närheten.

Vi öppnar lokalen från kl. 18. Någon gång strax efter 19 blir det bildvisning och rövarhistorier och sedan har vi hela kvällen på oss att hålla igång. Självklart är även de som deltagit på tävlingen och inte är medlemmar i klubben välkomna.

Upplägget är enkelt. Alla köper själva med sig vad de önskar att äta från någon av stadens pizzerior eller restauranger. Det samma med vad man önskar att dricka. Klubben kommer att stå för en del snacks och alkoholfri dryck. Det finns ett kök med allt man kan tänkas behöva av redskap för att äta sin mat.

Klädkoden bör betraktas som högst oformell, det går helt fint att komma rätt från klätterväggen för den som önskar.

Det kommer att förekomma alkohol men inga minderåriga tillåts att dricka alkohol i lokalen. Tyvärr går det inte att övernatta i lokalen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *