Jubileumsfest 30-31 augusti

I fjol fyllde Svenska Klätterförbundet 40 år och i år fyller Dalarnas Klättklubb, som den gamla anrika klubb vi är, detsamma.

Jubileumsfesten den 30-31 augusti kommer att hållas i anslutning till Toppstugan uppe på Väsaberget. Eftersom det blir middag i Leksands Pub & Bistros regi kan vi i styrelsen redan nu lova att kvällen kommer att bli en succé och något man ogärna missar.

Anmälan sker senast 18 augusti på e-mail dkk40@dalarnasklatterklubb.se. Meddela eventuella matpreferenser, tex vegetariskt eller allergier. Festen är gratis för medlemmar i Dalarnas Klätterklubb. Icke-medlemmar betalar 150 kronor på plusgirokonto 617440-3. (Skriv DKK 40 samt namn på den som anmälan avser.)  Det blir välkomstdrink men därefter gäller egen dricka!

På lördagen är det klättring på egen hand på Väsaberget fram till och med klockan 15.00 då lekledarna Kasper och Emma drar igång jubileumstävlingar och allehanda upptåg. 18-tiden blir det middag i partytält på parkeringen, varefter tävlingarna och upptågen fortsätter natten lång.

Tältning sker i skogen.

Alla frågor om jubileumsfesten i Väsa kommer festgeneral Kasper kunna svara på. Telefon 070-2172255. Det går också bra att kontakta någon annan i styrelsen.

Välkomna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *